flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Кіровський районний суд м. Дніпропетровська

У працівника Іллічівського районного суду м. Маріуполя Донецької області виявлено захворювання на Сovid-19

20 жовтня 2020, 15:51

                              Шановні відвідувачі суду!

     Станом на 20 жовтня 2020 року в Іллічівському районному суді м. Маріуполя Донецької області лабораторно підтверджено випадок захворювання на COVID-19 у працівника апарату суду.

     Керівництво суду посилило заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення роботи установи. У суді щоденно проводиться дезінфекція усіх поверхонь, вологе прибирання з додаванням дезінфікуючого розчину, всі працівники користуються засобами для дезінфекції рук, дотримуються маскового режиму.

     Нагадуємо, що наказом в.о. голови суду від 06.04.2020 року "Про продовження організації роботи Іллічівського районного суду м. Маріуполя Донецької області на час карантину" заборонено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань, а також особам з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель, лихоманка, утруднене дихання тощо).

     Ми продовжуємо здійснювати правосуддя в умовах пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, забезпечуючи громадянам доступ до правосуддя.

      Просимо з розумінням поставитись до ситуації, утриматися від відвідування суду і скористатися електронними способами звернення та телефонами на сайті.

      Будьте здорові! Бережіть себе!