flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Кіровський районний суд м. Дніпропетровська

Суддя Іллічівського районного суду м. Маріуполя взяла участь у заході з продитії домашньому насильству

29 листопада 2021, 16:08

    У Донецькому державному університеті внутрішніх справ 29 листопада 2021 року презентували науково-практичні рекомендації «Документування адміністративних правопорушень, передбачених ст. 173-2 КУпАП». Захід приурочено до глобальної ініціативи «16 днів активізму проти ґендерно-зумовленого насильства».

    Участь у заході взяла суддя Іллічівського районного суду м. Маріуполя Тетяна Пустовойт.

    Мета зустрічі – вдосконалення поліцейської діяльності, спрямованої на протидію та запобігання випадкам домашнього насильства за ст. 173-2 КУпАП «Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування».

     Зустріч провели у партнерстві з Маріупольською міськрадою та ГО «Рада жінок Донеччини» за Програмою ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції. Програму реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

    Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.