flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Кіровський районний суд м. Дніпропетровська

Ольга Булка призначена на посаду заступника Голови Державної судової адміністрації України

15 вересня 2015, 14:42

          Відповідно до наказу Державної судової адміністрації України від 14 вересня 2015 року № 606/к Ольга Аркадіївна Булка зарахована до штату Державної судової адміністрації України на посаду заступника Голови за переведенням з Вищої ради юстиції.

Ольга Булка народилася в лютому 1973 року в м. Котовську Одеської області, має вищу юридичну, економічну освіту та освіту за напрямом управління суспільним розвитком, загальний стаж роботи складає 26 років, стаж державної служби – більше 23 років. Є державним службовцем другого рангу.

З 1992 по 2003 роки працювала в Івано-Франківському міському суді, управлінні юстиції Івано-Франківської області та Міністерстві юстиції України.

У 2003-2010 роках обіймала посади начальника управління судової статистики та звітності, заступника Голови Державної судової адміністрації України.

З 2010 по 2015 роки – заступник керівника секретаріату – начальник управління з питань дисциплінарної відповідальності  та звільнення суддів за особливих обставин, заступник керівника секретаріату – начальник управління з питань призначення та звільнення суддів, розгляду скарг кандидатів на посади суддів, керівник секретаріату Вищої ради юстиції.

У 2013 році присвоєно почесне звання "Заслужений юрист України".