flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Кіровський районний суд м. Дніпропетровська

Фінал турніру з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу "Кубка Феміди"

14 грудня 2015, 15:03

 12 грудня 2015 року на території учбово-тренувальної бази "ФК "Динамо" відбулися фінальні ігри турніру з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу Кубка "Феміди".        

 

 

1й ПІВФІНАЛ

15:00

Верховний Суд України

-------------------97----------------

"ФЕМІДА"

3

4

2й ПІВФІНАЛ

15:45

"ЄЛИСАВЕТГРАДСЬКІ ОРЛИ"

-------------------98----------------

Київський окружний адміністративний суд

2

5

ГРА ЗА ТРЕТЄ МІСЦЕ

17:00

Верховний Суд України

-------------------99---------------

"ЄЛИСАВЕТГРАДСЬКІ ОРЛИ"

2

5

ФІНАЛ

17:45

"ФЕМІДА"

-------------------100----------------

Київський окружний адміністративний суд

2  (3)

 

2  (2)

   

 

Кожна з команд, щоб максимально наблизитися до участі у фіналі, була змушена викластися на сто відсотків, завдяки чому фінальні ігри були вельми напруженими та цікавими для перегляду вболівальниками.

Не залишилася поза увагою гра "Єлисаветградських Орлів", які вийшли на третє місце в турнірі, обігравши команду Верховного Суду України.

Також хочемо відзначити команду Київського окружного адміністративного суду, яка показала гарну та професійну гру, посівши друге місце в турнірі.

 

Вітаємо збірну команду Державної судової адміністрації України "ФЕМІДА", яка зайняла почесне перше місце в турнірі.

На урочистому нагородженні турніру крім вручення призів за перші місця Організаційним комітетом також були визначені переможці в індивідуальних номінаціях, а саме:

"Кращий воротар турніру" – гравець команди "Оболонь" Борисевич Олександр Юрійович, з чим його й вітаємо;

"Кращий бомбардир турніру" – гравець команди "Феміда Вінничини" Румянцев Вадим Сергійович, який за час турніру забив близько тридцяти голів у ворота супротивників;

"Кращий захисник" – суддя Таращанського районного суду Київської області, гравець команди "Суддівський Шкільний Альянс" Бойко Микола Григорович;

"Кращий польовий гравець" – гравець команди "Єлисаветградські Орли" Шкварько Руслан Ігорович;

"Краще фото" турніру оргкомітет визнав світлину Київського апеляційного адміністративного суду, де зафіксовано гол  у ворота супротивника.

"За волю до перемоги" – команда "Корабели", яка незважаючи на свою географічну віддаленість від місця проведення турніру не пропустила жодної гри, максимально проявила силу волі до перемоги дійшовши до ¼ гри в турнірі;

"Краща команда підтримки" – вболівальники команди "Суддівський Шкільний Альянс", які вже протягом двох років не пропустивши жодної гри своєї команди. Крім футбольних гасел залучають також свого командного талісмана – Козака, який у свою чергу вправно орудує булавою та командою підтримки.

Без номінації не залишилися й арбітри турніру. Організаторами турніру був нагороджений Солов’ян Олександр Миколайович кубком "Кращий арбітр турніру".

Крім цього неможливо залишити без уваги найкращий гол турніру, який провів заступник голови Київського окружного адміністративного суду Щавінський Віталій Романович направивши "кручений м’яч" з центра поля в правий верхній кут воріт команди "Сівер".

Рада суддів України, Державна судова адміністрація України та Організаційний комітет турніру вітає всіх працівників органів судової влади з наступаючим Днем працівників суду! Бажаємо Вам міцного здоров’я, великого людського щастя, благополуччя і злагоди Вашим родинам. Нехай Ваш високий професіоналізм, досвід та знання й надалі сприяють підвищенню рівня правової свідомості та справедливості в нашому суспільстві.