flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Кіровський районний суд м. Дніпропетровська

Рада суддів України погодила подання ДСА України про скорочення 54 вакантних посад суддів

19 квітня 2016, 08:15

  15 квітня цього року Рада суддів України в режимі відеоконференцзв'язку продовжила своє засідання, розпочате 8 квітня 2016.

У засіданні взяли участь 24 члени Ради суддів України з 33, а також Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, заступник Голови Державної судової адміністрації України Ольга Булка.

 

 

Рада суддів України підтримала подання Державної судової адміністрації України про скорочення вакантних посад суддів у шістнадцяти судах загальної юрисдикції, зокрема у двох адміністративних, п’яти  господарських і дев’яти загальних.

 

Загалом було скорочено 10 вакантних посад суддів Вищого господарського суду України та 44   вакантні посади суддів у судах Дніпропетровської, Донецької, Івано-Франківської, Одеської, Чернігівської областей.

 

Також Рада суддів України прийняла рішення про погодження подання Державної судової адміністрації України, внесеного з урахуванням судового навантаження, щодо збільшення штатної чисельності суддів у 4 загальних судах Вінницької, Донецької, Запорізької та Чернігівської областей, а саме:

Вінницького міського суду Вінницької області – на 1 одиницю;

Жовтневого районного суду міста Маріуполя Донецької області – на 4 одиниці;

Орджонікідзевського районного суду міста Запоріжжя – на 5 одиниць;

Новозаводського районного суду міста Чернігова – на 1 одиницю.