flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Кіровський районний суд м. Дніпропетровська

Голова Державної судової адміністрації України відвідав Центральний районний суд м. Миколаєва

13 червня 2016, 14:45

  10 червня 2016 року в Центральному районному суді м. Миколаєва відбулася зустріч  за участю голови ДСА України Зеновія Холоднюка,  очільників Апеляційного суду Миколаївської області Олександра Ржепецького та Віктора Козаченка, голови Миколаївського окружного адміністративного суду Всеволода Князєва, а також начальника територіального управління ДСА України в Миколаївській області Віктора Сікиринського, прокурора Миколаївської області В’ячеслава Кривов’яза, голів судів, суддів, керівників апаратів  місцевих судів м. Миколаєва і колективу Центрального районного суду м. Миколаєва.

            

        

Захід був присвячений переїзду Центрального районного суду м. Миколаєва до нової будівлі, оскільки, як неодноразово повідомляли місцеві ЗМІ, стара будівля суду майже повністю зруйнувалася і знаходилася в аварійному стані.

                

 

Голова Центрального районного суду м. Миколаєва Галина Подзігун розпочала зустріч, привітала  всіх присутніх і щиро подякувала  за допомогу у виділенні та ремонті  нової будівлі для діяльності Центрального районного суду м. Миколаєва. 

         

 

Також у зустрічі взяли участь Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич та голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, які пообіцяли підтримку і допомогу в діяльності судової влади Миколаївщини.

Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк також щиро привітав колектив суду з новими умовами праці, пошнформував присутніх про судову реформу, шляхи її втілення та перспективи в  матеріальному забезпеченні судів.

                 

 

Голова Апеляційного суду Миколаївської області Олександр Ржепецький вітав  працівників Центрального районного суду м. Миколаєва з новими умовами праці і переїздом до нової будівлі, нагородив помічника судді Центрального районного суду грамотою  та подякував колективу суду за плідну працю.

 

  Начальник територіального управління ДСА України в Миколаївській області Віктор Сікиринський нагородив деяких працівників апарату Центрального районного суду м. Миколаєва  і  висловив загальну подяку голові ДСА України Зеновію Холоднюку за надану допомогу в пошуках та ремонті нового приміщення.

Голова Київського районного суду м. Одеси Сергій Чванкін, після привітань, говорив про імідж суду в Україні та про шляхи відновлення довіри до судової влади.

           

 

Після виголошення промов колектив Центрального суду поставив хвилюючі питання голові ДСА України Зеновію Холоднюку.

 

У підсумку, Зеновій Холоднюк висловив своє відношення до Закону України «Про державну службу», який має спірні положення, з якими Державна судова адміністрація України не погоджується і працюватиме в напрямку його зміни.

 

Всі присутні мали змогу оцінити переваги нового і сучасного приміщення Центрального районного суду після огляду нових судових залів, кабінетів суддів та кабінетів інших працівників суду.

 

 

 

Прес-секретар Апеляційного суду