flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Кіровський районний суд м. Дніпропетровська

Голова Державної судової адміністрації України вручив відзнаки працівникам ДСА України

25 серпня 2016, 08:01

  Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк та заступники Голови Ольга Булка і Людмила Гізатуліна привітали працівників ДСА України з нагоди відзначення Дня незалежності України.

Зеновій Холоднюк побажав усім миру та добра, достатку в родинах та щасливого життя в демократичній і вільній державі, якою, попри всі труднощі, стала Україна.

"25-ть років – це красива і життєстверджуюча дата, у якій закладено і становлення, і зміцніння, і змужніння, і прекрасна перспектива нашої держави. Я знаю, що на всіх цих етапах становлення держави є частка праці кожного з вас, праці ґрунтовної і плідної, за що вам велике спасибі", - сказав очільник ДСА України.

 

 

З нагоди 25-ї річниці незалежності України Голова Державної судової адміністрації України також вручив подяки та грамоти ДСА України працівникам установи.

 

Найперше, Зеновій Холоднюк привітав начальника відділу аудиту Олександра Лещенка з присвоєнням йому відповідно до Указу Президента почесного звання "Заслужений економіст України". 

 

А за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, проявлену ініціативу, творчий підхід до виконання службових завдань та з нагоди Дня незалежності України почесними грамотами ДСА України було нагороджено Володимира Каленченка – завідувача режимно-секретним сектором Державної судової адміністрації України, Ганну Медвєдеву – начальника відділу організації оплати праці планово-фінансового управління Державної судової адміністрації України, Ірину Перебийніс – начальника відділу інформатизації управління інформатизації та судової статистики Державної судової адміністрації України.

Подяки Державної  судової адміністрації України отримали Ніна Денисова – начальник  відділу кадрового забезпечення управління з питань персоналу Державної судової адміністрації України та Юлія Колодяжна – головний спеціаліст відділу документального забезпечення управління організаційного забезпечення та контролю Державної судової адміністрації України. 

А начальник відділу бухгалтерської звітності управління бухгалтерського обліку та звітності Ірина Водолазкіна була удостоєна заохочувальної відзнаки Державної судової адміністрації України - нагрудного знаку "Знак пошани".