flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Кіровський районний суд м. Дніпропетровська

Головою Іллічівського районного суду м. Маріуполя Донецької області Мирошниченком Ю.М. проведено спільну нараду щодо впровадження співпраці з питання виконання судових рішень у кримінальних провадженнях та справах про адміністративні правопорушення.

09 грудня 2016, 11:55

  Головою Іллічівського районного суду м. Маріуполя Донецької області Мирошниченком Ю.М. проведено спільну нараду впровадження співпраці з питання виконання судових рішень у кримінальних провадження та справах про адміністративні правопорушення.

За ініціативою голови суду Мирошниченка Ю.М. 08 грудня 2016 року в приміщенні Іллічівського районного суду м. Маріуполя Донецької області проведено спільну нараду за участю начальника Кальміуського районного відділу КВІ м. Маріуполі, заступника керівника Маріупольської місцевої прокуратури № 2, начальника Управління патрульної поліції в м. Маріуполі та представника слідчого відділення Кальміуського відділення поліції Центрального відділу поліції ГУ НП в Донецькій області з приводу набрання чинності Закону України «Про виконавче провадження»

В ході наради обговорені проблемні питання застосування новел Закону та шляхи їх вирішення.