flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Кіровський районний суд м. Дніпропетровська

Вийшла друком книга голови Іллічівського районного суду м. Маріуполя, кандидата юридичних наук Ю. М. Мирошниченка «Процесуальні та філософсько-правові проблеми здійснення правосуддя в кримінальному провадженні»

25 липня 2017, 13:16

Вийшла друком книга голови Іллічівського районного суду м. Маріуполя Донецької області, кандидата юридичних наук Ю. М. Мирошниченка «Процесуальні та філософсько-правові проблеми здійснення правосуддя в кримінальному провадженні».

У монографії розглянуті актуальні проблеми здійснення функції правосуддя в умовах змагального процесу. Визначено  типологічну приналежність вітчизняного кримінального судочинства. Висвітлені основні філософські концепції істини, проаналізовані наукові підходи до з’ясування природи істини в кримінальному процесі. Розглянуті категорії «істинність», «достовірність», «імовірність», стандарт доказування «поза розумним сумнівом» та проблеми внутрішнього суддівського переконання.

З текстом монографії можна ознайомитися за посиланням: «Процесуальні та філософсько-правові проблеми здійснення правосуддя в кримінальному провадженні».