flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Кіровський районний суд м. Дніпропетровська

Юридична газета «Закон і бізнес» опублікувала статтю суддів Іллічівського районного суду

11 серпня 2017, 10:53

Юридична газета «Закон і бізнес» опублікувала статтю суддів Іллічівського районного суду м. Маріуполя Донецької області, кандидатів юридичних наук Юрія Мирошниченка та Тетяни Пустовойт «5 основних недоліків застосування КПК, виявлених під час моніторингу, їх об’єктивні та законодавчі причини».

            Проаналізувати причини недоліків застосування судами Кримінального процесуального кодексу авторів надихнула участь у презентації результатів моніторингу застосування столичними судами Кримінального процесуального кодексу. Спостереження здійснював секретаріат уповноваженого Верховної Ради з прав людини у співпраці з Інститутом прикладних гуманітарних досліджень за підтримки низки закордонних урядових установ і організацій.

            Стаття порушує основні проблеми, з якими стикаються судді під час підготовки та розгляду кримінальних проваджень та шляхи їх вирішення.

            З повним змістом статті можна ознайомитись за посиланням  http://zib.com.ua/ua/1297905_osnovnih_nedolikiv_zastosuvannya_kpk_viyavlenih_pid_chas_m.html