flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Кіровський районний суд м. Дніпропетровська

Декларування 2020

18 лютого 2020, 11:09

Іллічівський районний суд м.Маріуполя Донецької області інформує, що з 01.01.2020 року, відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 року №1700-VІІ, розпочався черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних електронних декларацій за 2019 рік.

Відповідно, посадові особи Іллічівського районного суду м.Маріуполя Донецькох області, які підпадають  під дію вказаного Закону, до 1 квітня 2020 року повинні на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції подати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за визначеною формою.

На сайті Національного агентства доступна оновлена інформація, яка допоможе Вам у заповненні та поданні декларації. Матеріали розміщенні за посиланням:  https://nazk.gov.ua/uk/departament-perevirky-deklaratsij-ta-monitoryngu-sposobu-zhyttya/metodychni-rekomendatsiyi-sub-yektam-deklaruvannya/

Пам’ятайте, черговий етап з декларування триватиме до 01.04.2020 року.

Звертаємо увагу на те, що порушення вимог фінансового контролю, умисне недекларування або декларування недостовірної інформації є корупційними правопорушеннями, за які передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність.

Вчасно подана декларація із достовірно задекларованими відомостями – це не тільки Ваш авторитет і спокій, а також авторитет представників судової влади України!