flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Кіровський районний суд м. Дніпропетровська

Сумуємо...Співчуваємо...

01 червня 2020, 13:13

         Іллічівський районний суд м.Маріуполя Донецької області з глибоким сумом сповіщає, що 01 червня 2020 року пішов з життя суддя у відставці, люблячий чоловік, турботливий батько та дідусь Одерій Степан Мефодійович.

          Народився Степан Мефодійович 29 вересня 1955 року. Свою трудову діяльність розпочав у 1975 році. З 1985 року працював на посаді судді Іллічівського районного суду м. Маріуполя. Більшу частину своєї трудової діяльності обіймав посаду заступника голови суду, а потім й голови суду. За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм нагороджений Почесною грамотою Ради суддів України.

         Для суддів та колективу суду Степан Мефодійович слугував зразком професійності та справедливості. Навіть після відставки він приймав активну участь у житті працівників суду, допомагав словом і ділом молодому поколінню спеціалістів.

         Життєвий шлях Одерія Степана Мефодійовича – зразок людської гідності, добропорядності, вміння працювати з людьми.Він назавжди залишиться в серцях працівників Іллічівського районного суду м. Маріуполя як чуйна, добра та мудра людина.

                      

 

     Висловлюємо щире та глибоке співчуття рідним і близьким. Світла пам’ять.